Despre Noi

SC CĂTĂLIN ȘI DRAGOȘ SRL este o firmă cu vechime în domeniu dezmembrărilor auto și reparațiilor de autoturisme. A fost înființată în anul 1997, fiind una din cele mai vechi firme din acest domeniu. Suntem autorizați R.A.R. pentru toate activitățile desfășurate de noi. În service-ul nostru auto putem folosi piese noi de la colaboratori, dar vă putem oferi și piese second-hand din propriul parc auto.

Am făcut această platformă de cumpărături pentru a asigura clienților noștri o modalitate mai ușoară și mai utilă de a cumpăra piese și accesorii pentru autoturisme. Vă punem la dispoziție o gamă largă de articole provenite de pe mașini dezmembrate de noi, importate din Germania, în mare parte.

Factura proformă emisă imediat după cumpărarea unui produs de pe site-ul nostru nu reprezintă niciun fel de obligație contractuală între client și SC Cătălin și Dragoș SRL. După plasarea unei comenzi, clientul va fi contactat de un reprezentant al firmei noastre pentru a i se verifica datele de facturare/livrare, eventual pentru a discuta dispozițiile finale legate de comandă. Stocul afișat pe site poate suferi modificări, de aceea vom încerca sa-l menținem cât updatat.

Avem un portofoliu mare de clienți din toată România, atât personae fizice, dar și juridice (firme, parcuri auto, service-uri auto, magazine, reprezentanțe etc). Încercăm să acoperim o gamă cât mai mare de mașini, suntem în continuă dezvoltare, profitul fiind reinvestit.

Trimitem oriunde în țară prin Fan Curier, coletul ajungând în 24 de ore de la plasarea unei comenzi (comenzile plasate în weekend vor fi livrate Luni). Vă oferim un tarif redus cu pana la 35% pentru transportul pieselor datorită contractului încheiat între firma nostră și Fan Curier. Plata pieselor se face RAMBURS, la sosirea coletului. Pentru clienții care doresc ridicarea pieselor de la sediul firmei noastre, acest lucru este posibil la oricare din cele două puncte de lucru. 

Comanda va fi procesată în aceeași zi dacă a fost făcută până în ora 15, dar există posibilitatea ca la unele piese să fie necesar un timp suplimentar pentru expediere.

Garanția oferită variază de la 30 zile la 6 luni, în funcție de produsul comandat. În cazul în care piesa nu este in stare de funcționare conformă ori nu corespunde, vânzatorul își rezervă dreptul de a o schimba, iar daca acest lucru nu este posibil va restitui contravaloarea. Nu ne asumăm răspunderea pentru piesele comandate greșit ori defectul masinii nu în constituie piesa comandată, în acest caz piesele neputând fi returnate. Piesa se poate returna pe toată perioada garanției, atât timp cât nu îndeplinește condițiile de conformitate. Piesele returnate vor fi trimise obligatoriu  cu opțiunea “verificare colet” pusă la dispoziție de firmele de curierat. Dacă defectul, respectiv greșeala se datorează din culpa vânzătorului, costurile de transport vor fi suportate de noi.

VĂ MULȚUMIM CĂ AȚI ALES SC CATALIN SI DRAGOS SRL