Termeni si conditii

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
Utilizarea (vizitarea sau cumpararea de produse) site-lui dezmembrari-rmvalcea.ro implica acceptarea unor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand pe site-ul nostru.
 

INTRODUCERE

Acest site este proprietatea firmei S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L..
S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L. are sediul in Calea Bucuresti Numarul 247, Ramnicu Valcea, Judetul Valcea, Romania. Adresa de email vasiloiu_ncl@yahoo.com. Este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J38/144/1997, codul fiscal este RO9462879 si are contul IBAN RO08BTRL03901202R27331XX deschis la Banca Transilvania.


DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului dezmembrari-rmvalcea.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - este proprietatea dezmembrari-rmvalcea.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul dezmembrari-rmvalcea.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 
LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul vegis.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L.  nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele dezmembrari-rmvalcea.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.
S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L., fara acordul scris al acesteia.
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L. are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Firma S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.
 

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR
Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va face pe site-ul dezmembrari-rmvalcea.ro sectiunea Retururi, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L. se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.
Orice conflict aparut intre S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.LCalea Bucuresti Numarul 247, Ramnicu Valcea, Judetul Valcea, Romania. Adresa de email vasiloiu_ncl@yahoo.com. Este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J38/144/1997, codul fiscal este RO9462879, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Prin furnizarea adresei de email pe site-ul dezmembrari-rmvalcea.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L. si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L. este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L..
S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L. va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L. va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L. si nu vor fi dezvaluite tertilor. S.C. CATALIN SI DRAGOS S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere pe adresa de email vasiloiu_ncl@yahoo.com. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.