Despre Noi

SC DEZMEMBRĂRI VÂLCEA SRL este o firmă cu vechime în domeniu dezmembrărilor auto. A fost înființată în anul 2014. Suntem autorizați R.A.R. pentru toate activitățile desfășurate de noi, avem autorizație de mediu valabilă, autorizație de funcționare de la Serviciul de Poliție etc.

Am făcut această platformă de cumpărături pentru a asigura clienților noștri o modalitate mai ușoară și mai utilă de a cumpăra piese și accesorii pentru autoturisme. Vă punem la dispoziție o gamă largă de articole provenite de pe mașini dezmembrate de noi, importate din Germania, în mare parte.

După plasarea unei comenzi, clientul va fi contactat de un reprezentant al firmei noastre pentru a i se verifica datele de facturare/livrare, eventual pentru a discuta dispozițiile finale legate de comandă. Stocul afișat pe site poate suferi modificări, de aceea vom încerca sa-l menținem la zi.

Avem un portofoliu mare de clienți din toată România, atât personae fizice, dar și juridice (firme, parcuri auto, service-uri auto, magazine, reprezentanțe etc). Încercăm să acoperim o gamă cât mai mare de mașini, suntem în continuă dezvoltare, profitul fiind reinvestit.

Trimitem oriunde în țară prin FAN Courier, DPD Curier, coletul ajungând în 24 de ore de la plasarea unei comenzi (comenzile plasate în weekend vor fi livrate Luni). Vă oferim un tarif redus cu pana la 35% pentru transportul pieselor datorită contractului încheiat între firma nostră și firmele de curierat. Plata pieselor se face RAMBURS, la sosirea coletului. Pentru clienții care doresc ridicarea pieselor de la sediul firmei noastre, acest lucru este posibil.

Comanda va fi procesată în aceeași zi dacă a fost făcută până în ora 15, dar există posibilitatea ca la unele piese să fie necesar un timp suplimentar pentru expediere.

Termen garanţie: 30 zile în conformitate cu legislaţia României (Legea 449/2003) şi a Uniunii Europene.    În cazul în care piesa nu este în stare de funcţionare conformă, vânzătorul îşi rezervă dreptul de a o schimba, iar dacă acest lucru nu este posibil, va restitui contravaloarea. Doar dacă defectul/greşeala este din cauza vânzătorului costurile de transport vor fi suportate de acesta. Nu ne asumăm răspunderea pentru piesele comandate greşit ori defectul maşinii nu îl reprezintă piesa comandă, în acest caz piesele neputând fi returnate.
    Pentru piesele tăiate/decupate din caroserii, NU SE POATE FACE RETUR.
    Există 2 posibiliăți de returnare a pieselor:
1.    Dacă se returnează piesa și se doresc banii ramburs, piesa va fi livrată oblingatoriu cu opțiunea “verificare colet” pentru a fi inspectată starea ei, iar dacă totul corespunde, banii vor fi predați curierului;
2.     Piesa va fi livrată fără ramburs, urmând a se inspecta când ajunge la noi, iar banii vor fi virați în contul clientului în maxim 2 zile lucrătoare.
    Piesele returnate vor fi trimise însoţite de urmatoarele documente:
•    Factura de achiziţie;
•    Dovada montării piesei într-un service autorizat RAR (intrare service);
•    Copie după devizul de lucrări şi factura pentru activităţile de service aferente.
Nu se accepta retur pentru:
•    Produsele neînsoţite de documentele enumerate mai sus;
•    Produsele montate în service neautorizat RAR;
•    Produsele care prezintă urme de lovituri, zgârieturi, îndoituri, deformări, sigilii rupte;
•    Piesa s-a defectat datorită montajului incorect sau datorită montării împreună cu piese conexe uzate, defecte, modificate;
•    Piesa a fost aleasă greşit sau a fost utilizată pentru alt scop;VĂ MULȚUMIM CĂ AȚI ALES SC DEZMEMBRĂRI VÂLCEA SRL