Termeni și condiții

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
Utilizarea (vizitarea sau cumpărarea de produse) site-lui dezmembrari-rmvalcea.ro implica acceptarea unor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citită oricând pe site-ul nostru.
 

INTRODUCERE

Acest site este proprietatea firmei S.C. DEZMEMBRĂRI VÂLCEA S.R.L..

Sediul central: Râmnicu Vâlcea, Calea București nr. 247, județul Vâlcea, România

Punct de lucru: comuna Budești, str. Ștrandului (Racovița) nr. 148a, județ Vâlcea, România

E-mail vasiloiu_ncl@yahoo.com

info@dezmembrari-rmvalcea.ro

Telefon: 0743.359.791

Înmatriculata la Registrul Comerțului sub numarul J38/624/2014

C.U.I.: 33859627

IBAN RO84BTRLRONCRT0279799301 -  Banca Transilvania Rm. Vâlcea


DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Întregul conținut al site-ului dezmembrari-rmvalcea.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe ți alte date - este proprietatea dezmembrari-rmvalcea.ro și a furnizorilor săi și este aparat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul dezmembrari-rmvalcea.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 
LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
S.C. DEZMEMBRĂRI VÂLCEA S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalități decât cele recomandate a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. Site-ul dezmembrari-rmvalcea.ro și materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" și "atât cât sunt disponibile" fără garanții de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc. S.C. DEZMEMBRĂRI VÂLCEA S.R.L.  nu garantează ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele dezmembrari-rmvalcea.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.
S.C. DEZMEMBRĂRI VÂLCEA S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății S.C. DEZMEMBRĂRI VÂLCEA S.R.L., fără acordul scris al acesteia.
Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cat conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbura în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri ân masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresă falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. S.C. DEZMEMBRĂRI VÂLCEA S.R.L. are dreptul de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. Firma S.C. DEZMEMBRĂRI VÂLCEA S.R.L. nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afisării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societății S.C. DEZMEMBRĂRI VÂLCEA S.R.L. și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, societatii S.C. DEZMEMBRĂRI VÂLCEA S.R.L. și afiliaților/asociaților săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care il asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afițează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.
 

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR
Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va face pe site-ul dezmembrari-rmvalcea.ro sectiunea Retururi, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de "CUMPĂRĂTOR". Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. S.C. DEZMEMBRĂRI VÂLCEA S.R.L. se obliga sa restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate în termen de maxim 14 de zile de la data denunțării de catre Dvs a contractului.
Orice conflict aparut intre S.C. DEZMEMBRĂRI VÂLCEA S.R.L. și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. DZMEMBRĂRI VÂLCEA S.R.L cu sediul in Calea Bucuresti Numarul 247, Ramnicu Valcea, Judetul Valcea, Romania. Adresa de email vasiloiu_ncl@yahoo.com. Este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J38/624/2014, codul fiscal este 33859627, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Prin furnizarea adresei de email pe site-ul dezmembrari-rmvalcea.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii S.C. DEZMEBRĂRI VÂLCEA S.R.L. si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. DEZMEBRĂRI VÂLCEA S.R.L. este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. DEZMEBRĂRI VÂLCEA S.R.L., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea S.C. DEZMEBRĂRI VÂLCEA S.R.L..
S.C. DEZMEBRĂRI VÂLCEA S.R.L. va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. DEZMEBRĂRI VÂLCEA S.R.L. va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre S.C. DEZMEBRĂRI VÂLCEA S.R.L. si nu vor fi dezvaluite tertilor. S.C. DEZMEBRĂRI VÂLCEA S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere pe adresa de email vasiloiu_ncl@yahoo.com / info@dezmembrari-rmvalcea.ro. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.